O nama

Kompanija FETAHOVIĆ d.o.o. osnovana je 1997. godine. Počeli smo kao mala porodična trgovačka kompanija, 20 godina rastemo i razvijamo poslovanje, 20 godina učimo i primjenjujemo stečena znanja, 20 godina osluškujemo potrebe tržišta i unosimo inovacije. Kao rezultat svega toga izrasli smo u respektabilnu kompaniju koja nudi profesionalnu ugostiteljsku opremu  za restorane, pekare, picerije, slastičarnice, catering, fast food restorane, hotele i druge objekte.

Svoje poslovanje smo proširili i van granica Bosne i Hercegovine izvozeći  na područje Hrvatske, Srbije i Crne Gore.

Misija naše kompanije je, da naša usluga profesionalnošću osvaja tržište, a kvalitet brendova koje zastupamo zadovoljava i najzahtjevnije kupce, što nas izdiže iznad konkurencije i visoko pozicionira na domaćem i inostranom tržištu, a to je i naša vizija koju svakodnevno dostižemo. Sa strašću osluškujemo želje i potrebe naših korisnika prenoseći ih u izvrsnost naše ponude, rješenja  i usluga.

Uprava  kompanije postavlja ciljeve i osigurava resurse za postizanje tih ciljeva, te svojim primjerom podiže svijest o kvaliteti kao dijelu kulture svakog uposlenika kompanije.

Godinama građeni dobri partnerski odnosi  doprinose tome da s ponosom zastupamo i distribuiramo proizvode vodećih svjetskih brendova ugostiteljske opreme:

  • SPM Drink Systems-Italija
  • Simat-Španija
  • Rhea Vendors-Italija
  • Comprital-Italija
  • Erremme-Italija
  • Cofrimell-Italija
  • Sweet World-Poljska
  • BARTH-Thermo Future Box-Njemačka

Ovo je samo dio onih koji su baš u nama prepoznali pouzdanog partnera za plasman svojih proizvoda na području Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije i Crne Gore. Ponosni smo na sve objekte čijem smo uspješnom poslovanju, tokom svih ovih godina, barem malo doprinjeli kvalitetnom opremom, inovativnim rješenjima i stručnim savjetima…

Nastavljamo da rastemo zajedno sa svojim klijentima, nastavljamo da se usavršavamo i budemo predvodnici u implementiranju novih tehnologija i rješenja.

Sjedište firme je u Zenici, Bulevar Kulina bana 28b, gde se nalazi izložbeni showroom i trening prostor za obuku vaših uposlenika. Poklonite nam Vaše povjerenje i dozvolite našem stručnom timu da savjetima i profesionalnom uslugom omoguće efikasno, dugotrajno i optimalno funkcionisanje Vašeg ugostiteljskog objekta.

Dobro nam došli !!!